TECHNICAL Q&A

Device driver setting

  • no.2299
  • 2013-03-19
Currently XPE image has been created and booted. Separately added components are as follows; Class Installers / Hardware Compatibility Windows Installer Service Generic USB Input Device Support CDFS CMD - Windows Command Processor TCP/IP Utilities Computer Name User Interface Terminal Server Remote Desktop Add Hardware Control Panel Add/Remove Programs Control Panel System Control Panel Task Manager Display Control Panel Windows Firewall Control Panel Application Compatibility Core Application Compatibility User Interface Automatic Logon Korean Language Support Microsoft Korean IME Core Device manager Kernel Audio Support These are all. Here in the process of componenting by extracting through mydriver LAN driver (Generic Marvell Yukon Chipⓢetbased Ethernet Controller) seems to work well, Intel(R) 82801G (ICH7 Family) SMBus Controller - 27DA component (well-done) Mobile Intel(R) 945 Express ChipⓢetFamily component (not working) realtek HD audio component (not working) As for these two types the driver was entered as component an exclamation mark appeared. I am not quite sure what was wrong; If the two drivers of these are installed with CD it is working well(As a result, it has to be componented.ㅠㅠ) For realtek HD audio driver, even when installed with CD an exclamation mark appears. Even though it has been installed after being separately downloaded it is not yet working well. Even though it has been uploaded after making with component two graphics had been originally appearing, one of which showed an exclamation mark called video controller, and the other of which an exclamation mark as four(4) drivers of order-made boards (multiemdia controller); (with all being componented..) PCI device seems to be audio, but capture screen without realtek HDa included... Hopefully you make me an advice on it..